onsdag 9. april 2008

Ikke bare hunder lenger..

Fredag 28 mars kl. 22.05 kom hun (3730 g, 52 cm):Foreløpig er hun navneløs, men vi finner vel på noe til slutt ;-)

På hundefronten har det naturlig nok vært heller dårlig med trening i det siste, men vi rakk nå å få gått noen spor før jeg havnet på føden da ;-)
Cara begynner å spore bedre og bedre, men er litt vimsete ved at hun liksom skal ha med seg alt som skjer på en gang. Dette kjenner jeg igjen fra forrige belgerfant jeg hadde i hus ;-) Det går seg nok til etterhvert som vi får trent mer.
Men så er hun i skikkelig tenåringshumør om dagen også da. De andre hundene får virkelig gjennomgå, hun har "makulert" nesten alle hundesengene i huset, samt smakt litt på den dyreste fleecejakka mi... Men bortsett fra å være en skikkelig ramp til tider, så er hun jo utrolig søt og snill også da. Fantestrekene har vel en liten sammenheng med "treningstørka" her også tipper jeg.

4 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med vidunderet! (Ikke tenåringen altså, men du må hilse så mye til henne også!)

  Hilsen Hilma, Ane og Guro :)

  SvarSlett
 2. Nåmmin...der var det bilde av Vesla jo! Så fin hårmanke hun har til beby å være! Skikkelig søt er hun :o))

  SvarSlett
 3. så søt vesla var da!! Vanskelig med navnevalg ja (du har vel brukt opp alle fine navn på dyra ..he he) Lykke til videre som småbarns-mor! Håper vi får se vidunderet snart -og at du har tid til oss hundefolk enda iblant ;)
  Lene

  SvarSlett
 4. Heisann.
  Veldig søt lita jente! Enig i at der er vanskelig å velge navn... Dere har jo et halvt år på å bestemme dere da :-) lykke til med nurket! ps:Håper vi kan møtes snart på benken vår... Aase

  SvarSlett