tirsdag 14. oktober 2008

KlikkerTRENERkurs, gratulasjoner m.m.

Først må jeg gratulere til Aase, som nå er godkjent Canis-instruktør! (Har selvfølgelig gratulert henne før, har bare ikke fått tid til blogging i det siste...)

I tillegg må jeg jo også gratulere en av TRENERelevene mine, Lillian og berneren Bayla, som startet i LP kl. 1 i helgen og fikk 193,5 poeng :-) Lillan: du må se å få opprettet en blogg!!


I helgen var det siste samling for gruppe 1 av KlikkerTRENERelevene mine i år, litt vemodig synes jeg, men jeg håper jo på å se dem igjen da ;-)


Og så har vi hatt barnedåp, den tok vi likegodt på 6 mnd dagen, 28 sept, så fikk vi liksom en dobbel markering ;-)

Det har blitt dårlig med tid til trening igjen i det siste da :-( Men vi hadde nå et par dager med rundering med Cara, og Pia har fått gått spor, før de hektiske dagen virkelig satte inn...

Med Cara har jeg begynt med skjulte figuranter nå, det gikk veldig bra, så håper det fortsetter (virker som den værste tulleperioden er på hell nå). Pia var virkelig tent på spor nå, er lenge siden sist stakkar. Jeg la ut 6 pinner og hun fant alle, skikkelig sporsugen var hun ;-)

2 kommentarer:

  1. Så søt Silje er! Takk for gratulasjoner,- godt å være ferdig!Jeg gleder meg til å holde kurs sammen med deg. Får håpe vi rekker et par runderingsøkter før snøen kommer.
    Og gratulerer til Lillian fra meg også!

    SvarSlett
  2. Gratulerer med siljes dåpsdag (hun er helt nydelig!)

    Gratulerer også til dine Trenerelever med vel bestått :o)

    SvarSlett