tirsdag 29. september 2009

Høst..

Plutselig kjenner jeg vinteren puster meg i nakken, må si jeg ikke ser frem til snø, holke og kulde :-(
Det er kaldt om dagen, gruer meg litt til to dager ute i kulda til helgen, men gleder meg til å møte kursdeltakerne igjen! For det er en fin gjeng ;-) Det er jo bare å kle seg godt, så går det vel...

Kennelhosten har glidd over nå. I mellomtiden pådro jeg meg et snev av "kennelhoste" også, eller småforkjøla kalles det vel. Kjenner meg ikke akkurat i toppform enda, men det begynner å gå seg til for meg også.

Hundene virker helt gale om dagen (eller, værre enn de pleier da..), mulig det er den friske høstlufta ;-) Taco er ekstremt treningsvillig, nesten så det blir litt for mye av det gode. I dag har de tatt kål på to hundemadrasser som de har å ligge på i hundegården, det flakset hvitt fyll over hele bingen, så nesten ut som snø.. Rampebikkjene!
Ute så har de løpt helt tulling - og det endte selvfølgelig med at jeg fikk meg en svevetur opp i lufta og klask rett i bakken, heldigvis med ryggen først. Det var ikke spesielt godt, og jeg er øm fra topp til tå. Fire bikkjer i hundre rett bak kneet er ikke å anbefale :-/

På kursfronten er det en del avslutninger om dagen, og straks nye oppstarter igjen. Først i Hønefoss og så i Bærum.

Jeg har planer om å trappe litt ned på jobbingen og sette av mer tid til egne hunder fremover. Som resultat av dette har jeg noen spennende planer på gang i Hønefoss-området. Bl.a. er det planer om kurs med både Klickerklok (1-årig trenerkurs trinn 2) og Maria Hagström (lydighet/brukslydighet) neste år. Det virker som det er stor interesse for disse kursene allerede, og jeg trenger de virkelig for å holde meg motivert fremover.

I dag er forresten Tayae 6 mndr, tiden går så altfor fort!!

2 kommentarer:

 1. Jag får god tid att trene etter 8 oktober, fattig, med massa tid. Hundarna må bara älska lek mer än köttkaker ;)

  SvarSlett
 2. Håller med. Höst och vinter är inget kul. Kul är däremot att hundarna är träningssugna, även om det kan ta sig mindre roliga uttryck!
  Min Diva har också haft kennelhosta. Jag har heller inte varit med om det på 20 år i hunderiet....
  Ha de bra Camilla!

  Kram

  SvarSlett