mandag 22. februar 2010

Nye lokaler!

Det er stille i denne bloggen, men årsaken er at det (som vanlig) har vært travle dager på nyåret. Den største nyheten er nok at Canis Hundeskole avd. Ringerike & Hadeland har fått egne lokaler, der har vi plass til innendørstrening både i oppvarmet stort rom, og i en hall med grusunderlag. Her har vi virkelig mange muligheter, og planene er under utvikling for hvordan vi skal utnytte dette flotte lokalet!

Her er noen bilder fra søndagen..:4 kommentarer:

 1. Gratulerer med flotte lokaler! Dette må jo gi helt unike muligheter. Jeg fikk veldig lyst til å flytte nærmere. Finnes det noen jobbmuligheter der nede mon tro?

  SvarSlett
 2. Takk for gratulasjonen! Ja, nå blir det avdeling Telemark også! Hurra! Får snakke med dere ang. Kongsbergområdet osv. etterhvert! Ringer deg en dag når jeg har fått mer info. Takk for en fin dag på lørdag!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med kjempefine lokaler- Så flott at dere har fått dere inne lokaler.
  Mvh Anette Andresen

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg lurte på om jeg kunne spørre deg, siden du virker som du har god greie på hunder, om du synes en Toller kunne være egnet for en som skal ha hund for første gang? Jeg bor i byen, men vil jo selvfølgelig være aktiv med den... Driver litt research, men det hadde vært flott å høre fra en som selv har Toller, om det er en god "familiehund"... :) Takk for svar! :)

  SvarSlett