torsdag 3. mars 2011

Vinteraktiviteter..

Tenkte jeg skulle forsøke å ha som "nyttårsforsett" å skrive litt i bloggen ;-) Om ikke så utfyllende, men slik at det ser ut som det er liv i oss...

Året startet veldig bra med et Grunnkurs i Spesialsøk med HundCampus. De var så snille og kom til oss og holdt et kurs her første helgen i januar. Et veldig bra kurs, som ga meg inspirasjon til å lære mer om dette! Både Tayae og Mia fikk prøve seg, og det falt i smak hos dem begge kan man si ;-) Håper jeg får mulighet til å gå dypere inn i dette etterhvert. Akkurat nå er det ting som setter stopper for at jeg kan forplikte meg til å reise bort på kurs som er langt unna..

Etter dette kurset ble det derimot ganske hektisk og kaotisk pga div ting som har skjedd. Nevner ikke alt, men en av tingene (og riktignok kanskje det minst alvorlige..) er at Tayae fikk et solid potekutt som måtte sys, og som det føles som tar en evighet å få til å gro skikkelig. Hun har jo selvfølgelig hatt veldig trang til å slikke på dette.. Derfor har hun de siste 8 ukene tilbrakt mesteparten av tiden sin i bur med munnkurv på. En periode var hun så febrilsk til å ville slikke at hun klarte jammen meg å få det til selv med munnkurven på, så da måtte vi sette på skjerm istedet.. Og den ble det ikke særlig praktisk å ha på seg i buret.. Så da ble hun plassert i gangen bak en grind. Så fikk hun løpetid, og når hun ble høyløpsk fant hun ut at det gikk jo faktisk an å hoppe over den grinda.. Ble ikke noe enklere da for å si det sånn. Men nå ser det heldigvis ut til å gå riktig vei med labben!

Vi har også vært på siste helgesamlingen med Maria Hagström - selvfølgelig veldig bra kurs :-) En ting er sikkert og det er at jeg vil gå flere kurs med Maria! Vi fikk flere nye ting å trene på. Det var først og fremst Mia som har gått dette kurset. Tayae fikk bare en liten gjesteopptreden for å få noen tips til hvordan vi kan komme oss videre med kryptreningen.

Siste kurset vi har vært på foreløpig dette året er "Spesialkurs: sitt, ligg, stå" med Thomas Stokke. Veldig fornøyd med det kurset! Sitter igjen med masse inspirasjon etter denne helgen :-) Det var først og fremst Mia som fikk være med på dette kurset også, men Tayae fikk en liten runde der vi fikk hjelp til treningen på stå under marsj med "hoppstå".
Thomas kommer tilbake for å holde samme type kurs 16-17 april, og vi slenger oss med da også (er nok uansett noe å plukke opp, og jeg er jo sikkert litt tunglært ;-))

Ettersom Tayae har måttet være i ro så mange uker, så har det ikke blitt mye trening på henne i det siste. Hun har taklet det forbausende bra... Men nå føler jeg at hun har vært så lenge i ro at hun nesten har blitt litt daff og sløv.. Det liker jeg ikke, så nå må vi få opp tempoet igjen!!

Jeg trenger å gå kurs med jevne mellomrom for å få nye input - heldigvis kommer Thomas tilbake, ikke bare i april, men også i juni (4 dagers lydighetsleir) og i august! Og så er det Sølensamlingen i august (som inkluderer kurs med Maria H og Peder C), og Sporkurs med Peder i juli. Det skal også være en instruktørsamling i mai som jeg virkelig håper jeg kan få dratt på.. Det burde være nok til å gi meg de sparkene bak som jeg trenger!! Kanskje..??

Til helgen får Mia besøk av mamma'n sin og forhåpentligvis også flere av brødrene sine. Da skal vi trene og ha det gøy på Hvalsmoen :-) Vi gleder oss!Cara leker i snøen

1 kommentar:

  1. oi! du har blogget=D vil bare si at jeg synes du er flink! heia deg! også krysser man fingre og tær for at ting ordner seg for deg, og du får inspirajson fra enda flere kurs:D klem fra tassen og meg!

    SvarSlett