søndag 18. mai 2008

Hvor ble det av våren?

...for det ble brått vinterfølelse igjen her nå synes jeg. I går var det 1 grad og sludd :-( Så bortsett fra en liten kald tur med to hundekompiser, så holdt vi oss hjemme. *brrr*
Normalt har vi jo pleid å ha hundetreff med grilling og trening på 17 mai, men det fristet ikke noe særlig i år, når vi så hva slags vær som ble meldt. Har nok begynt å bli pinglete kanskje ;-)

Hundekompisene er favorittgutta våre, Basso og Viggo, og jeg tror eierne deres klarte å holde varmen ihvertfall, for gutta syntes det luktet fryktelig godt av Cara i går. Tillie har jo løpetid nå, men etter turen i går å bedømme så er nok Cara i ferd med å bli "dame" også. For interessen var temmelig intens og de som holdt i andre enden av båndet begynte å få veldig laaange armer utover i turen vår ;-)

Dermed har vi en problemstilling jeg ikke har tenkt over før nå... Med de andre så er det liksom bare å stenge av med grinda når det er løpetid, så er risikoen for uønskede valper løst. Men Cara hopper jo over grinder og lukker opp dører hun, så er ikke så mye som stopper den frøkna der... Så da kan det jo bli "morsomt" her når den lille svarte blir høyløpsk!

Ellers så har de siste to ukene gått med til nye kursoppstarter. Valpekurs, unghundkurs og grunnferdighetskurs har satt igang nå, nok en gang med en del deltakere som kommer utenfra distriktet her. Det tyder på noen ivrige sjeler ;-)
Har jo blitt litt ekstra hektisk når man har en småtting på 7 uker hjemme, men har fått god hjelp av moren min da, så det har gått greit alikevel. Men kjenner nok at jeg er litt mer sliten enn "normalt" ;-) Men når man har kommet seg gjennom teorikveldene og privattimene, så roer det seg litt.

Trening av egne hunder har det blitt minimalt med igjen da, stakkarene har jo faktisk knapt fått noen turer heller. Godt de er noen tålmodige sjeler... Det har blitt mange timer i hundegården om dagen, der ser det ut som de tross alt trives ganske godt nå. Oppgaven om å passe på hus og hjem tas ganske alvorlig da ;-) Men det har blitt mindre bjeffing jo mer de har måttet være der, så de har vel vendt seg til alle lydene rundt omkring nå kanskje. Det er vel stort sett rådyrene de boffer på, og om det skulle dukke opp en stakkars turgåer så blir det jo rabalder da ;-)

Ellers så drukner jeg i bikkjehår nå, men det hører vel med til årstida...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar