mandag 5. mai 2008

Trening på Eggemoen!

I går fikk jeg samlet en gjeng til trening på Eggemoen, 9 mennesker og 10 hunder totalt :-) Egentlig skulle vi hatt den tradisjonelle 1 mai-treningen vår da, men pga møkkavær, så flyttet vi heller treningen til i går. Og godt var det, for da var det strålende vær, og det er jo litt hyggeligere for de som har litt kjørevei ihvertfall. For når man først tar turen så er det jo greit å få utnyttet dagen ;-)

Cara var med i dag. I tillegg så kom søstern hennes, Kiara, som bor på Gjøvik, gjensynsgleden mellom de to er like stor hver gang :-) De har også halvsøsteren hennes, Kayla, så i tillegg til Heidi til Kari-Anne, så ble det da totalt 4 belgersvartinger samlet i går! Ikke værst ;-)

Cara fikk gått to spor, et godbitspor, som gikk veldig greit. "Vimsebelgeren" var i går omgjort til en konsentrert og nøye sak, så da ser det lovende ut ;-)
Siden det var noen som lurte på hvordan vi legger klikkerspor, så la jeg det også. Det er lenge siden jeg forsøkte det med Cara nå, og da ble det bare rot, så derfor har jeg satset på godbitspor med henne. Men denne gangen så gikk det strålende, så nå vurderer jeg å fortsette med klikkerspor med henne også. Skulle gjerne lagt flere spor i går, men det ble det ikke nok tid til...

Vi fikk oss også ei etterlengtet runderingsøkt :-D Kriteriene var veldig lave da, siden jeg var litt usikker på hvordan hun kom til å gå, da vi har hatt en litt tvilsom innkalling i det siste og siden det er over et halvt år siden forrige gang vi runderte... Men Cara hadde nok dagen i går, for alt gikk som det skulle. Synd vi ikke rakk flere økter... Men nå er jeg ihvertfall gira på mere trening!!

Kari-Anne hadde med seg kamera, og fikk filmet oss litt (eller, det var Lillian som filmet da, for Kari-Anne var figurant for oss..). Jeg er jo skikkelig kamerasky, men med såpass avstand så er det jo greit ;-)
Lille "mini" var hjemme med far, så derfor måtte jeg være førstemann til å avslutte dagen, det var uvant det! Hadde skikkelig problemer med å få pakket sammen ;-) Men vi holdt jo ut i 4 timer da, så var jo ikke så værst alikevel det. Fikk til og med vært med på grillinga da.

Ellers så har "mini" fått navn også nå da, Silje Synnøve har det blitt. Silje er det "sjefen sjøl" som har funnet på, og Synnøve er etter farmoren min (så da har vi fått gjennomslag for et navn hver ;-))

1 kommentar:

  1. Dette ser da svært så lovende ut!
    Vi må prøve å få tatt noen flere økter på neste samling!
    Mvh
    aase

    SvarSlett