søndag 28. desember 2008

Endelig litt trening igjen

I dag var det altså klart for treningssamlingen vår :-) Vi ble vel 9 stk tilsammen tror jeg. Noen trente spor, noen trente rundering, noen trente lydighet og noen trente på litt av hvert.

Cara fikk et spor på ca 200 m (?) med en vinkel og gjennom noe tett kratt, samt vekselvis snø, is og lyng/mose. Det tok hun vel ganske greit, ikke helt det draget i lina som jeg ønsket meg, for har sett henne ivrigere, men greit nok.
Hun hadde helt klart ikke dagen sin i dag, ukonsentrert og rar. Så jeg var vel ikke akkurat noen optimist når vi kom til runderinga, og magefølelsen stemte den, dessverre. I dag fikk vi igjen en repetisjon av tullballet vi hadde på Sølenturen vår i sommer (dog ikke fullt så ille, men like i nærheten).
Forrige gang hadde vi skjulte figuranter langt ut fra start og det gikk så det suste, i dag så var vi vel omtrent tilbake til start igjen. Det føles som vi liksom bare kommer et skritt frem og to tilbake hele tiden i treninga, og noe "ferdig" rutinert trening føles milevis unna....
Jeg kan jo forsøke å skylde på løpetid igjen ;-)

Ellers så var det veldig hyggelig å treffe kjentfolk igjen, det var jo flere jeg ikke hadde sett på en stund. Vi snakket om å prøve å få til mere fastsatte treninger, f.eks første fredag i måneden e.l., tror det hadde vært lurt. Men da må det jo være noen som dukker opp også da, eller så vet jeg at det dabber fort av.. Men sånt vet man jo ikke før man har gjort et forsøk ;-)

Etter trening, så ble vi invitert til middag hos Christine. Der ble vi servert deilig hjemmelaget lasagne med salat og masse annet godt *mmm*. Jeg hadde med lille Silje (må jo sosialiseres litt hun også), mens de andre hadde med de firbente "barna sine" ;-)
...........................................................................


Ok, i dag (29/12) er det ingen tvil, Cara har løpetid hun også...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar