lørdag 27. desember 2008

Juletradisjoner?

Tradisjonen tro så er det alltid minst èn hund med løpetid i huset ved juletider.. Nå er det minst to, Pia og Tillie. Men Cara må da være rett rundt hjørnet hun også, for alle henger etter henne som klegger.. Sist så merket jeg jo ikke at hun hadde løpetid før vi var på tur med Basso og Viggo, så er godt mulig hun egentlig er igang alt (?)
Taco tar det hele forholdsvis rolig foreløpig, så noe høyløp starter vel ikke før rundt nyttårsaften tenker jeg *jippi* :-/

I år har hundene fått en biabed i julegave, krysser alle fingre og labber for at den skal overleve Cara sine tenner.... Begynner å bli litt lei av makuleringsevnen hennes nå, så håper hun blir "voksen" snart!

I morgen har vi kalt inn til hundetrening på Eggemoen, det kan se ut som vi blir mange, men som regel er det jo noen frafall, så vi får se. Trening eller tur med hundefolk i romjula har vel blitt en tradisjon det også, husker faktisk ikke hvor mange år jeg har holdt på med det.., men lurer på om det er på niende året nå...

I kveld skal jeg i bursdag til søstern min, det blir hyggelig.

3 kommentarer:

 1. Var morro å se dere igjen, både deg og Cara :O) Altfor lenge siden sist...*humm*..

  Cara er jo blitt DEN småsnertne frøkna da! Såå fiiin og koselig.. En søt liten frøken er hun blitt, syns jeg. Om hun har sine dillete sider så hanskes du helt fint med dem. Takker for klare og tydelige råd under figurantarbeidet :O)

  SvarSlett
 2. Ja, altfor lenge siden sist! Kjempekoselig å se dere igjen :-) Nå gleder jeg meg til et spennende 2009 for dere jeg da ;-)

  Håper jo at disse "dillete sidene" skal gå over etterhvert, jeg har jo vært borti værre liksom... Men, jeg trenger å trene på flere forskjellige figuranter fant jeg ut i dag, det har lett for å bli de samme hele tiden. Og så trenger vi nok å stadig bytte treningssted kanskje (selv om vi trente på nytt sted sist også, og da gikk det jo strålende - blir ikke helt klok på frøkna jeg altså.., men det er kanskje ikke meningen heller...).

  SvarSlett
 3. Nytt treningssted med samme fig, skulle kanskje være en bra match, da?? Linda og jeg snakket nemlig litt løslig om en treningsøkt i hennes skog... Kanskje vi skulle pushe litt på Linda, da? :O)

  SvarSlett