torsdag 22. juli 2010

Mye nytt ;-)

Det har skjedd litt av hvert siden siste innlegg ;-)

Vi fortsetter jo med "lekeidiot" projektet vårt, og det blir bedre og bedre. Har så vidt begynt å trene litt igjen også nå.. Begynner å bli litt stressa for hjemmeleksa til kursene i september!

For å fortelle litt om denne leketreningen, så sliter jeg med at Tayae ikke har noe ordentlig fast grep (slik jeg vil ha det..). Hun er på en måte litt "hekkesaks" og kan til tider tygge seg bortover leken, noe som går litt hardt utover fingrene mine m.m. Tanken min var da og nappe den fort bort, slik at jeg avbryter leken når hun begynner med dette.. Problemet er bare det at hun ikke er så enkel til å få til å slippe lenger (og jeg er sikkert ikke rask nok til å klare å nappe den bort akkurat idet hun begynner å tygge). Litt usikker på hvordan jeg skal løse dette, men jeg prøver meg frem med litt forskjellig, så får vi se hvordan det går etterhvert..
Cara har et helt annerledes grep, hun kaster seg på og henger der, fast og fint akkurat slik jeg vil ha det. Men hun er var på forstyrrelser enda, så vi må nok jobbe videre med det. Hun holder som sagt fint, men slipper også veldig lett.
Hvis noen har tips om hvordan man får bort "hekkesaks"-tendensen til Tayae, så er det bare å komme med dem!! ;-)

Siste helgen i august har vi vært så heldige å få leie inn Peder Christiansen til å holde kurs hos oss :-) Dette vil omhandle lekutvikling, bitearbeid, innføring i IPO og IPO-spor. Tror det vil bli en innholdsrik og spennende helg ;-)
(og jeg håper jeg får hjelpen jeg trenger videre på leken og bitearbeidet, vi har jo en liten drøm om å begynne å snuse litt på IPO..)

Forrige mandag var jeg og Linda nok en tur til Telemark. Og denne gangen ble den lille aussievalpen, Mia, med meg hjem. For en herlig liten pelsdott som hun er! Håper jeg får mye morro med henne fremover :-) Foreløpig ser det veldig lovende ut!
Mia kommer fra Kennel Lillivo, og hennes fulle navn er Lillivo's Mamma Mia.

I tillegg har Christine og Annette fått hver sin Super-terv fra Danmark, så vi forsøker å ha jevnlige valpetreff med de søte små ;-)

Mia & Leela

Mia, Hippih & Leela

I helgen fikk Mia sitt første forsøk på rundering:
(takk til Christine som har laget filmen)

4 kommentarer:

 1. Kos deg med verdens beste Mia!
  Fantastisk moro å sjå film av ho der ho runderer for fyrste gong! De er så flinke!

  Helsing den stolte oppdretter til verdens beste valp :-)

  SvarSlett
 2. Så nydelig og søt hun er. Gratulerer med lille Mamma Mia.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny valp, hun er jo kjempesøt :-).

  Det kurset med Peder hørtes jo kjempespennende ut.

  SvarSlett
 4. Hei Camilla! :) Jeg har vært borte fra både min egen og andres blogger superlenge nå, så vi prøver oss på et comeback.. :) Vet ikke om det har løst seg med tyggingen, men det første jeg tenkte var å slippe leken og gå min vei. Men da tar hun kanskje seiersrunder istedet..? Lykke til med både leking og valp!

  SvarSlett